solceller Falkenberg

Spara både pengar och klimat – Installera solceller till din fastighet i Falkenberg!

solceller Falkenberg

Spara både pengar och klimat – Installera solceller till din fastighet i Falkenberg!

Solceller i Falkenberg

Allt fler människor väljer idag att utrusta sina fastigheter med klimatsmart energiförsörjning. Den allra mest skonsamma energiförsörjningen är solenergi, och dess popularitet ökar ständigt. Idag väljer mängder av företag och privatpersoner i Falkenberg att installera solceller. Många av dessa vänder sig till stadens mest erfarna företag på området, nämligen ADG-Sol. Vill du också bli klimatsmart? Kontakta oss redan idag för att begära en gratis offert på solcellspaket!
Garanti
Alla våra arbeten med solceller i Falkenberg lämnas med lång garantitid för att garantera kundens trygghet.
Helhetslösningar
Vi sköter alla själva delar av arbetet, från projektering till montering och installation av solceller i Falkenberg.
Samarbeten
De tillverkare av solceller och montagesystem som vi har långa samarbeten med tillhör marknadens bästa.

Västra Götalands främsta på solceller

I vårt team arbetar några av Falkenbergs främsta experter på installation och montering av solceller. Vi arbetar årligen med mängder av privatpersoner och organisationer i varierande bransch och storlek. I takt med att allt fler människor väljer klimatsmart energiförsörjning har efterfrågan på solenergi ökat. Detta är en mycket positiv utveckling för miljöfrågor och, i förlängningen, för planetens överlevnad!

Det finns mängder av såväl ekonomiska som miljömässiga vinster att göra när man väljer solceller i Falkenberg. Är du nyfiken på att veta mer? Ring eller maila till vårt kontor i Falkenberg för att komma i kontakt med en specialist på solceller!

Till kontaktsidan

Från start till mål

Vi växer i takt med att efterfrågan på solceller i Falkenberg ökar. För varje år som går så får vi alltfler förfrågningar från privatpersoner och företag i staden med omnejd. Vi underlättar för kunden genom att alltid erbjuda helhetslösningar. Detta innebär att vårt team av solcellsmontörer i Falkenberg levererar solceller genom ett antal steg. Dessa är som följer:

Projekteringsfasen

Hur ser egentligen förutsättningarna för solceller i Falkenberg ut vid just din fastighet? Detta kan variera kraftigt beroende på ett antal villkor. Vad vi tittar på i denna initiala fas är bland annat hur många soltimmar som fastigheten får per dygn. Vi analyserar också den yta på vilken solcellerna i Falkenberg kan monteras. Solcellspaketet som vi installerar anpassas efter de kvadratmeter som står till förfogande.

Monteringsfasen

När placeringen av dina solceller i Falkenberg är färdig är det dags för våra solcellsmontörer att montera panelerna. Vårt team har levererat solceller till både företag och privatpersoner i Falkenberg under många år. Vi vet hur arbetet kan genomföras på ett snabbt och smidigt men ändå korrekt sätt.

Installationsfasen

hos Elsäkerhetsverket vilket gör att vi är auktoriserade för den här typen av installationer. Alla som börjar arbeta i vårt team får en omfattande upplärning i installation av solcellspaket. Detta för att vi alltid ska kunna garantera samma kvalitet oavsett vem i teamet av solcellsmontörer som utför arbetet.

Har du några frågetecken gällande våra solceller i Falkenberg? Ring eller maila till oss så rätar vi ut dem!

När du väljer oss

Funderar du på att införskaffa solceller i Falkenberg, och överväger du att anlita stadens bästa företag i branschen? Då är du säkert nyfiken på hur det brukar gå till när man blir kund hos oss! Nedan följer en beskrivning av arbetsprocessen.

En första analys

I ett första skede av solcellsarbetet bokar vi in ett möte vid fastigheten i fråga. En solcellsmontör från vårt team gör där en första analys av läget. Takets lutning, fastighetens läge och antalet disponibla kvadratmeter på taket fastslås. Denna information ligger sedan till grund för kommande delar av installationen av solcellerna i Falkenberg.

Åtgärds- och kostnadsförslag

Utifrån vår första analys av förutsättningarna för solceller i Falkenberg presenterar vi en offert. Offerten innehåller tydlig information som även personer utan förkunskaper om solenergi och solpaneler ska kunna förstå. Kunden får ta ställning till kostnadsförslaget i lugn och ro. När villkoren är godkända kan sedan arbetet med installationen av solcellerna i Falkenberg dra igång!

Installation av solceller i Falkenberg

Avatalet är påskrivet och arbetet kan dra igång. Våra solcellsmontörer dyker upp på utsatt tid och påbörjar montering och installation. Hur lång tid denna mer praktiska del av arbetet tar beror helt på tillgängligheten och mängden solceller i Falkenberg som ska installeras. En uppskattning om tid för montering kommer att kunna göras i offerten.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande solceller eller vill veta mer om våra tjänster?

4_rektangel@2x

Solcellspaket

Alla våra solcellspaket anpassas efter de unika förutsättningarna vid din fastighet. Detta gör att vi kan nyttja varenda disponibel kvadratcentimeter på bästa sätt, och därmed ta tillvara på solenergin fullt ut. Vi skräddarsyr solcellspaket för både privatpersoner och företagskunder.

Vill du veta hur våra solcellspaket ser ut och tas fram? Kontakta oss för att ta del av våra referensarbeten idag!

Företag och solceller

Allt fler företag väljer idag att bli klimatsmarta. Ett viktigt steg i rätt riktning är förstås att förse företagets lokaler med miljösmart energiförsörjning. Varje år installerar vi solceller i Falkenberg hos mängder av företag i varierande bransch och storlek. Kontakta oss för att veta hur du kan göra för att göra ditt företag mer klimatsmart!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.